петък, 20.09.24
14.8 C
София
20 C
Пловдив
16.1 C
Варна
Search Suggestions

      Керкез: Не се плашим от Панатинайкос, готови сме за 120 минути

      Трябва да изиграем мача умно, добави треньорът на Ботев (Пд)

      Старши треньорът на Ботев (Пд) Душан Керкез говори преди реванша срещу Панатинайкос от Лига Европа. Специалистът сподели, че тимът му не се плаши от съперника и, че трябва „жълто-черните“ футболисти да изиграят двубоя умно.

      „Не се плашим от Панатинайкос. Знаем, че те имат много качествени играчи, които имат нужната индивидуална класа, с която да променят мача с едно отиграване. Затова трябва да сме много концентрирани и да не им даваме пространство и възможности. Понякога може да подготвиш всичко, но то да не е достатъчно. Трябва да изиграем мача умно. Не е казано, че трябва да отбележим още в първата минута. Мачът продължава 90 минути“, заяви Керкез.

      „Нямахме време да мислим за дербито. Вече имаме много по-важен мач, който е пред нас. След двубоя с Локомотив бях емоционален, но тези играчи са моето семейство и винаги ще ги защитавам с цената на всичко“, обясни още наставникът на Ботев.

      „Все още вярвам, че Панатинайкос е фаворит, но и ние показахме, че имаме шанс. За да отстраниш този отбор, всички трябва да са на най-високото ниво и дори да дадат нещо допълнително. Готови сме да играем 120 минути, ако се налага. Трябва да бъдем концентрирани, защото се изправяме срещу много добър отбор. Както казах и след първия мач – уважаваме ги, но на терена ще им предложим една истинска война. Това е нормално, защото искаме да спечелим и да продължим. Цяла България говори за Ботев и се надяваме това да продължи да е така“, завърши Душан Керкез.

      Мачът реванш от втория кръг на квалификациите на Лига Европа между Ботев (Пд) и Панатинайкос е в четвъртък от 21:00 часа на ст. „Христо Ботев“. След първия двубой „детелините“ имат аванс с 2:1.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ