петък, 20.09.24
14.8 C
София
20 C
Пловдив
16.1 C
Варна
Search Suggestions

      Локомотив София победи Септември

      Символичните гости спечелиха срещата с минималното 1:0

      Червено-черните продължават с възходящото си представяне, след като заслужено спечелиха предпоследната среща от четвъртия кръг на Ефбет лига. Победното попадение реализира Красимир Станоев.

      Още в третата минута столичните железничари имаха възможност да поведат. Станоев стреля от границата на наказателното поле, но топката не намери целта. Малко по-късно Доналдо Ацка отправи удар с глава, но Димитър Шейтанов спаси. В 10-та минута стражът на домакините бе безпомощен. Краси Станоев порази целта след като получи подаване от Светослав Диков и елиминира Мартин Христов. В 17-та минута Маниумол Ачол отправи безопасен шут с глава. Малко след това Диков пробва късмета си от средна дистанция, но покрай вратата. 10 минути преди края на редовното време Симеон Славчев също шутира с глава, но това не беше достатъчно за удвояване на резултата. Първото полувреме завърши с шанс за Гутиерес от Септември.

      След подновяването на срещата по-напористата игра на възпитаниците на Иван Колев продължи. В 47-та минута авторът на попадението Станоев центрира към Светослав Диков, но таранът не преодоля Шейтанов. След час игра Бруно Франко напредна отляво, отправи шут от малък ъгъл, но стражът на домакините за пореден път се намеси адекватно. В следващите моменти единственият по-запомнящ се епизод бе изстрелът на Бертранд Фурие, който мина от неправилната за него страна на мрежата. Това се оказа най-доброто положение за домакините в мача. В последните секунди на добавеното време локомотивци останаха с човек по-малко. Доналдо Ацка напусна играта след втори жълт картон. До края играчите на Николай Митов нямаха време да се възползват от численото си предимство.

      По този начин Локомотив София постигна втора победа през сезона и има 7 пункта, докато Септември остава без точка и вкарано попадение на дъното на класирането. В следващия кръг железничарите приемат ЦСКА 1948, а хората на Митов ще гостуват на Ботев Враца.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ