петък, 20.09.24
14.8 C
София
17 C
Пловдив
16.8 C
Варна
Search Suggestions

      Пеевски: ЦИК направи пълна глупост, няма как да има две регистрации

      Очаквайте подрбности!

      Има едно ДПС, има и отцепници. ДПС ще бъде това, което е, “ДПС-Ново начало“. ЦИК направих а пълни циркове. Това заяви председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски в кулоарите на парламента.

      Той напомни, че ЦИК няма право да бъде в тази сграда, не трябва да имат нещо общо с НС, а да бъдат в самостоятелна сграда.

      Пеевски заяви, че председателят на ЦИК Камелия Нейкова е избягала в Азербайджан. На мнение е, че и двамата представители на ДПС в комисията трябва да бъдат освободени заради случилото се в понеделник. 

      „Ако имахме президент, вече трябваше да ги е освободил. Ние нямаме такъв. Това е другата тема, която повдигнах за назначаването в различните органи, където има квоти. Той назначава директно хора на Русия, това е проблем за националната сигурност. Надявам се нашите агенции да реагират. Ще направим предложение във всички закони да има публична процедура за всички назначения на Мистър Кеш – Радев“, продължи Пеевски.

      „Отцепниците да се явяват както искат. В момента няма две регистрации, нека ЦИК да се произнесе“, каза още той във връзка с регистрацията на двете ДПС-та в понеделник.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ