четвъртък, 19.09.24
15.8 C
София
21 C
Пловдив
17.7 C
Варна
Search Suggestions

      Майка и дъщеря от „Обеля“ тормозят съседите си

      Съседи от столичния квартал „Обеля“ се оплакаха от денонощен тормоз на майка и дъщеря, живеещи в същата сграда.Те са пускали жалби до институции и са звъняли на телефон 112, но без ефект.

      След сигнали до различни институции, 45-годишната жена е настанявана многократно в различни психиатрични заведения, но е освобождавана в последствие. Това за последно се случва преди няколко дни.

      „На 31.07 установих страшно наводнение. Качихме се да проверим откъде е проблемът. Там беше завирено. От банята си течеше, тя беше като басейн, а каналът – запушен”, каза съседката под апартамента на проблемните майка и дъщеря.

      По думите на съседите преди да почине съпругът на възрастната жена, не е имало подобни проблеми. Според тях носят големи торби с боклук във входа. Прозорците им са със счупени стъкла, които майката и дъщерята хвърлят по преминаващите по улицата.

      „Те се карат и се бият. Горе е нещо страшно. Когато дъщерята я няма, майката събира боклуци и ги реди във входа”, каза един от живущите в сградата. По думите им понякога майката нощува на стълбите във входа.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ