Search Suggestions
      петък, 25.10.24
      Search Suggestions

          ЗВЕРСТВО: 15-годишен уби родителите си, опита се да натопи брат си

          15-годишно момче, обвинено за убийството на родителите си и трима от братята и сестрите си тази седмица близо до Сиатъл, се опита да припише деянието на по-малкия си брат. Но сестрата, която оцеляла, след като се престорила на мъртва, и избягала в къщата на съсед е разказала в полицията кой е стрелял, съобщават властите в съдебен документ.

          В понеделник сутринта служителите на реда открили петима застреляни в къща в югоизточната част на Сиатъл, и задържали тийнейджър, посочиха от полицията.

          Няколко души се обадили на спешния телефон 911 около 5 ч. сутринта, за да съобщят за стрелба във Фал Сити, Вашингтон, заяви говорителят на шерифската служба на окръг Кинг Майк Мелис.

          Пристигналите на място полицаи веднага са задържали тийнейджър, а друг пострадал тийнейджър е бил откаран в болница в Сиатъл. И двамата живеели в къщата, разказа Мелис. Полицаите се натъкнали на ужасяваща гледка – простреляните тела на петима души. Двама от тях били възрастни, а трима са описани от Мелис като тийнейджъри, съобщава offnews.

          В четвъртък момчето е обвинено за петте убийства с утежняващи вината обстоятелства. Съгласно законите на щата Вашингтон е необходимо изслушване, преди делото да бъде прехвърлено в съд за възрастни.

          11-годишната оцеляла сестра разказала на следователите, че обвиняемият наскоро имал проблеми заради неиздържани тестове в училище и че пистолетът, който използвал, е на баща им. По думите ѝ от всички деца само той е знаел кода на касата, където се съхранявало оръжието.

          Службата на съдебния лекар на окръг Кинг идентифицира жертвите като Сара Хюмистън, 42 г., Марк Хюмистън, 43 г., и децата им Катрин, 7 г., Джошуа, 9 г., и Бенджамин, 13 г.

          Според детектив Аарон Томпсън обвиняемият сам се е обадил на 911 около 5 ч. сутринта в понеделник, за да съобщи, че 13-годишният му брат е застрелял семейството им в дома им във Фол Сити, защото имал проблеми, свързани с порнография.

          Няколко минути по-късно съсед се обадил на 911 и казал, че раненото 11-годишно момиче е дошло в дома му и е съобщило, че семейството ѝ е било застреляно от 15-годишния ѝ брат и че тя се е направила на мъртва, преди да избяга, се казва в доклада на Томпсън. Полицаите задържали 15-годишното дете на пътя и открили телата вътре. На 11-годишното момиче е била оказана медицинска помощ в болница в Сиатъл.

          Според прокуратурата на окръг Кинг 15-годишното момче се е отказало от правото си да се яви в съда във вторник. Защитниците му заявиха в съда, че той няма криминално минало.

          СВЪРЗАНИ НОВИНИ

          ОСТАВИ КОМЕНТАР

          Моля, въведете коментар!
          Моля, въведете името си тук

          Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

          - Реклама -

          НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

          Зареждане...
          - Зов за Помощ - spot_img

          ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

          Search Suggestions
              Search Suggestions