Search Suggestions
      събота, 26.10.24
      Search Suggestions

          ОФИЦИАЛНО: Депутатите ще получават заплати по време на предизборна кампания

          Временната комисия за изготвяне на проект на правилник на Народното събрание прегласува и отхвърли предложението депутатите да не получават възнаграждения по време на предизборна кампания за парламентарни избори.

          На предишното си заседание комисията прие за времето от откриване на предизборна кампания за избори за народни представители до свикване на новоизбраното Народно събрание народните представители да не получават възнаграждение и да нямат право да използват служебни автомобили. Предложението беше на депутати от несъществуващата вече парламентарна група на „Величие“. Днес комисията се върна отново на текстовете и ги отхвърли с два гласа „за“, нито един „против“ и шестима въздържали се.

          Преди това не беше прието предложението по финансовите правила на парламента възнагражденията да се начисляват от деня на полагане на клетва от народните представители до деня на откриване на предизборна кампания за избори за следващото Народно събрание. Това наложи преразглеждане и на вече приетите текстове за заплатите.  

          Снимка: БГНЕС

          СВЪРЗАНИ НОВИНИ

          ОСТАВИ КОМЕНТАР

          Моля, въведете коментар!
          Моля, въведете името си тук

          Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

          - Реклама -

          НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

          Зареждане...
          - Зов за Помощ - spot_img

          ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

          Search Suggestions
              Search Suggestions