Search Suggestions
      четвъртък, 24.10.24
      Search Suggestions

          Проф. Даскалов: Моллов ме посъветва да не се вживявам много за „Капитан Андреево“ (ВИДЕО)

          „Два пъти съм ходил в Прокуратурата по тяхна покана. Давах писмени показания. При второто ми посещение, посветено на този случай, взеха телефона ми, бе снет този запис, а после не съм получавал никакви съобщения“, това заяви бившият шеф на БАБХ проф. Христо Даскалов пред „ЕвроДикоФ“ по повод записа с бившия директор на Агенцията Пламен Моллов.

          „Той повтори този си съвет, че за „Капитан Андреево“ не трябва да се вживявам много, а там всичко е прекрасно“, продължи той за разговора си с Моллов.

          Преди самата ни физическа среща имаше няколко негови позвънявания. Той настояваше да се видим два-три дни преди самата среща, поясни проф. Даскалов.

          „Думите му бяха „Тук има едни документи за теб“. Аз трябваше да проверя какви документи има. Отворих папката, повдигнах капачето на папката и отдолу бяха наредени съответните пачки със зелени банкноти“, подчерта той за моменти от срещата си с Пламен Моллов.

          Неговите думи бяха, че „ще има и още за в бъдеще“, нещо от този род, изтъкна бившият шеф на БАБХ.

          „Аз в България отдавна на нищо не се учудвам“, заяви той за реакцията на Прокуратурата по въпроса.

          „Моята цел като депутат ще бъде „Капитан Андреево“ да се освободи от тези зависимости, а фитосанитарният контрол да функционира, както трябва. Да се отвори тази лаборатория, за които толкова месеци се говори. Мен ме интересува прагматичната част на затварянето на този случай“, каза проф. Даскалов пред „ЕвроДикоФ“.

          „Това, че само две от шестте сгради са обявени, лично мен, не ме прави особено спокоен. Това значи, че тези четири сгради, докато не бъде обявен за нищожен договора с тази фирма, те си остават възможни за ползване от тази фирма“, каза той за действията на служебното правителство да обяви част от инфраструктурата на „Капитан Андреево“ за обекти, свързани с националната сигурност и претенциите на „Евролаб 2011“ по казуса.

           

           

           

           

           

          СВЪРЗАНИ НОВИНИ

          ОСТАВИ КОМЕНТАР

          Моля, въведете коментар!
          Моля, въведете името си тук

          Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

          - Реклама -

          НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

          Зареждане...
          - Зов за Помощ - spot_img

          ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

          Search Suggestions
              Search Suggestions