Search Suggestions
      четвъртък, 24.10.24
      Search Suggestions

          ВИДЕО: Актьорът Валери Йорданов си обръсна главата в знак на протест срещу бившата PR-ка на ДПС

          От няколко дни актьорите Албена Колева и Валери Йорданов събират подписи пред Народния театър в подкрепа в подкрепа на главния режисьор на културния институт Александър Морфов. В момента срещу него се води проверка от вътрешно-ведомствена комисия заради случая с надрасканата врата на пиара Велислава Кръстева – бивш съветник по медийните въпроси на ДПС.

          Днес на комисията по култура 5 минути ми се обясняваше, че не могат да ми се дадат 30 секунди за изказвания. Преди 1 час на г-жа Албена Колева ѝ блокираха фейсбук страница, посочи Йорданов на видео, заснето в дома на актьора, на което в знак на протест той обръсна главата си и призова за оставката на директора на Народния театър „Иван Вазов“ Васил Василев. 

          Искам да попитам г-н Василев: Ще отрече ли, че когато тръгнах да се изказвам той ми каза „ти там си трай“. Г-н Василев, аз няма как да си трая, категоричен е Йорданов. 

          Явор Гърдев и Захари Карабашлиев също напуснаха с думите: Не мога да работя в тази отровна среда. Колко трябва да напуснем още, посочи още звездата на Народния театър. 

          Мен ме е срам, че все още има хора, които разчитат на този страх и правят от нас „никой“. Почвам да се срамувам, че съм българин. Няма да им простя това, коментира Валери Йорданов

          СВЪРЗАНИ НОВИНИ

          ОСТАВИ КОМЕНТАР

          Моля, въведете коментар!
          Моля, въведете името си тук

          Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

          - Реклама -

          НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

          Зареждане...
          - Зов за Помощ - spot_img

          ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

          Search Suggestions
              Search Suggestions