Search Suggestions
      събота, 19.10.24
      Search Suggestions

          Д-р Кондева: Простреляният 19-годишен е в добро състояние

          Простреляният от полицай 19-годишен младеж в Плевен е добро състояние и няма опасност за живота му, проследяват се показателите му.

          Това каза служебният министър на здравеопазването д-р Галя Кондева.

          Мисля, че няма да имаме основания за притеснения, добави тя.

          В Районната прокуратура в Плевен е образувано досъдебно производство, по което се води разследване за причинена телесна повреда на 19-годишен младеж чрез произвеждане на изстрел с огнестрелно оръжие от полицейски служител при изпълнение на службата му, съобщи говорителят на Окръжна прокуратура в Плевен заместник-окръжен прокурор Дияна Илиева.

          По повод тежката железопътна катастрофа, станала през изминалата нощ в Плевенско, служебният министър на здравеопазването изказа съболезнования на загиналия човек и каза, че другият е бил в тежко състояние, наложило се е да се направи допълнително оперативно лечение, освен да се обработят външните рани. 

          Мъж на 56 години загина на място при жп катастрофата, а друг – на 51 г. е в тежко състояние. Сигнал за инцидента е постъпил снощи в 22:09 часа от машинист на влака Варна – Враца, който съобщил, че в района на Горни Дъбник е блъснал двама мъже. И двамата са служители на Национална компания „Железопътна инфраструктура“ (НКЖИ). До инцидента се стига, след като е трябвало да бъде извършен планов ремонт по жп отсечката, като указанията са били това да бъде в тъмната част на денонощието, когато температурите не са високи, стана ясно от думита на окръжния прокурор на Плевен Владимир Николов. 

          СВЪРЗАНИ НОВИНИ

          ОСТАВИ КОМЕНТАР

          Моля, въведете коментар!
          Моля, въведете името си тук

          Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

          - Реклама -

          НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

          Зареждане...
          - Зов за Помощ - spot_img

          ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

          Search Suggestions
              Search Suggestions