Search Suggestions
      събота, 26.10.24
      Search Suggestions

          Побой над шофьор на линейка: Глобиха дупничанин 1500 лв.

          Дупничанин бе осъден на глоба от 1500 лв. за причиняване на лека телесна повреда на шофьор на линейка. Наказанието наложи Районен съд – Дупница. Мъжът се признава за виновен в причиняване на лека телесна повреда на длъжностно лице – шофьор на линейка, по хулигански подбуди. Съдът одобри споразумението постигнато между прокуратурата и защитата.

          Обвиняемият И. М. / на 37 г., неосъждан, реабилитиран, се признава за виновен в това, че на 7 декември 2023 г. в гр. Дупница, във Филиала на спешна медицинска помощ е причинил на шофьор на линейка мекотъканна контузия на лицето, изразяваща се в порезна рана на кожата на носа и натъртване на меките тъкани с ограничен оток в областта на корена на носа. Причинената телесна повреда е извършена по хулигански подбуди, деянието е извършено на публично място, без да е провокирано с поведение от страна на пострадалия, демонстрирайки физическа сила и изразявайки пренебрежение и явно неуважение към обществото и в частност към човешката личност.

          Обвиняемият е освободен от наказателна отговорност и му е наложено административно наказание глоба в размер на 1500 лв. Определението на РС – Дупница е окончателно и не подлежи на обжалване.

          И. М. е осъден да плати и разноските по делото, в размер на 202, 80 лв. за изготвяне на съдебномедицинска експертиза и 264, 31 лв. за изготвяне на техническа експертиза.

          Снимка: БГНЕС

          СВЪРЗАНИ НОВИНИ

          ОСТАВИ КОМЕНТАР

          Моля, въведете коментар!
          Моля, въведете името си тук

          Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

          - Реклама -

          НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

          Зареждане...
          - Зов за Помощ - spot_img

          ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

          Search Suggestions
              Search Suggestions