събота, 28.09.24
30 C
София
30 C
Пловдив
23.3 C
Варна
Search Suggestions

      Пеевски: Ако Борисов реши да управлява с ПП, да знае, че каруцата им носи много кеш

      “Скандали със скандали. Тези хора – ПП са обрасли с кешове и пудели”. Това каза председателят на ДПС Делян Пеевски пред журналисти в парламента. 

      Пеевски говори за разговори с част от лидерите на ПП от изтеклите 9 месеца.

      “Василев лично ме е молел да го подкрепим да стане вицепремиер и неговата съкровена мечта бе той да стане премиер след Денков и да махнем Габриел”, каза Пеевски.

      “Асен, в присъствието и на Цонев, предлагаше ние от ДПС да имаме министри и вицепремиер. Всичко това им бе отказано”, добави той.

      “Христо Иванов, пак в присъствието на Цонев, каза че иска да бъде президент и че има нуждата от подкрепа на ДПС, заяви, че е важно да ликвидира ПП, след това предложи аз да стана премиер, а той – президент”, продължи Делян Пеевски.По думите му, целта на Христо Иванов е „да пенсионира Бойко Борисов“.

      „Иванов предложи да се намери пост на Борисов някъде – в Европа или на някой остров да го пратят, опитаха се в този сценарии да ме вкарат и мен. Разговорът е по време на 9 месеца, в които управлявахме”, подчерта председателят на ДПС.

      Той обясни, че всичко това е споделил на Борисов.

      “Ако Бойко Борисов реши да управлява с ПП нека знае, че тази коалиция носи зестра – каруца с много кеш”, заключи Пеевски.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ