петък, 20.09.24
15.8 C
София
19 C
Пловдив
20.3 C
Варна
Search Suggestions

      Божанов: Депутат от ДПС-Пеевски често е посещавал Антон Славчев

      Внесли сме искането за оставката на Антон Славчев още през август. Досега предложението не беше вкарвано в зала. Не е въпрос за тестване на мнозинства. И вчера се потвърди, че Славчев е бухалка на Пеевски. Той оцеля с подкрепата на ДПС-Пеевски, ГЕРБ, БСП- Ново начало, както се шегуват колегите, и неучастието на ИТН. Това заяви депутатът от „Продължаваме промяната – Демократична България“ Божидар Божанов в ефира на БНТ.

      „Депутат от ДПС-Пеевски често е посещавал Антикорупционната комисия и г-н Славчев, заяви Божанов. По думите му става дума за Хамид Хамид. „Ще изискаме записи от камери. Това потенциално може да означава политическо влияние“, каза още той.

      Божанов коментира и скандала с РСМ.

      „Правителството на РСМ се различава от това, с което е направено френското споразумение. След френското споразумение не само България е спирачка, а целия ЕС. Докато се държат по този начин, минират шансовете си за членство. Ние няма как да допуснем такова поведение да бъде толерирано.“.

      Според него изказването на македонския вицепремиер е недопустимо. „МВнР има доста експерти, врели и кипели в този вид отношения. Смятам че се държат подобаващо“, смята Божанов.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ