сряда, 25.09.24
16.5 C
София
15 C
Пловдив
15.1 C
Варна
Search Suggestions

      Севиля вдиша глътка въздух с мъчна победа над Валядолид

      В 90-ата минута Севиля остана с човек по-малко заради втори жълт картон на Маркао

      Севиля постига втората си победа от началото на сезона, след като надделя с 2:1 у дома над Валядолид в мач от 7-ия кръг на Ла Лига. Успехът за андалусийци дойде с голове на Жерар Пеке и Чидера Еюке, докато Кике Перес се разписа за гостите. С победата тимът на Гарсия Пимиента събра 8 точки и се изкачи на 12-ото място във временното класиране, докато момчетата на Пауло Пецолано са 18-и с 5 точки.

      Първото попадение в двубой на „Рамон Санчес Писхуан“ падна в заключителните секунди на редовното време на първата част. Тогава Доди Лукебакио сервира топката на Жерар Пеке и той с десния крак реализира за 1:0.

      Десет минути след началото на второто полувреме Марио Мартин намери Кике Перес в наказателното поле и той стреля, като след рикошет топката влетя в мрежата на Ориан Ниланд – 1:1.

      Севиля обаче, стигна до втори гол в 85-ата минута, когато се възползва от грешка в защитата на Валядолид, при която топката стигна до Чидера Еюке и резервата вкара гол.

      В 90-ата минута Севиля остана с човек по-малко заради втори жълт картон на Маркао, но успя да удържи аванса си до края на срещата и се поздрави с победата.

      В другия мач от Ла Лига, игран по същото време, Валенсия и Осасуна завършиха 0:0 на „Местая“.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ