Search Suggestions
      вторник, 22.04.25
      Search Suggestions
          - Реклама -
          - Реклама -
          - Реклама -

          Яж всичко и отслабвай с Катина

          Loading the player...
          - Реклама -

          Яж всичко и отслабвай с Катина

          Можете ли да си представите, че има хранителен режим, при който можете да изгаряте мазнини, дори по време на сън, режим на хранене, при който няма чувство на глад. При този хранителен режим има абсолютен баланс между мазнини, въглехидрати и протеини. Този режим се казва “Зоната”, а неговия откривател е биохимикът д-р Бари Сиърс. В “Зоната” има 3 основни хранения и 2 междинни закуски за ден. И във всяко хранене присъства 30 % протеин, 40 % въглехидрати и 30 % мазнини. Това може да звучи много объркващо за всеки начинаещ в Зоната. но нашия гост Катина Герова е подобрила хранителния режим, улеснявайки до измерване храната, с помощта на дланта си, или казано по друг начин “на око”. Катина е описала тази техника и книгата си “Яж всичко и отслабвай”.

          - Реклама -

          Яж всичко и отслабвай с Катина

          Можете ли да си представите, че има хранителен режим, при който можете да изгаряте мазнини, дори по време на сън, режим на хранене, при който няма чувство на глад. При този хранителен режим има абсолютен баланс между мазнини, въглехидрати и протеини. Този режим се казва “Зоната”, а неговия откривател е биохимикът д-р Бари Сиърс. В “Зоната” има 3 основни хранения и 2 междинни закуски за ден. И във всяко хранене присъства 30 % протеин, 40 % въглехидрати и 30 % мазнини. Това може да звучи много объркващо за всеки начинаещ в Зоната. но нашия гост Катина Герова е подобрила хранителния режим, улеснявайки до измерване храната, с помощта на дланта си, или казано по друг начин “на око”. Катина е описала тази техника и книгата си “Яж всичко и отслабвай”.

          ОЩЕ ОТ ПРЕДАВАНЕТО

          Магията на атракционното изкуство

          📌 Как се овладяват тайните на жонглирането, балансирането, фокусите и клоунадата? Кои са децата, които посвещават времето си на атракционното изкуство и печелят престижни...

          3 вкусни идеи с остатъци от Великден: Тирамису с козунак, протеинова майонеза с яйца и още!

          Не изхвърляйте нищо от великденската трапеза! В това видео ще ви покажем как от останалия козунак и варените яйца могат да се родят нови...

          Как да боядисаме яйца с природни средства и традициите от Цветница до Великден с Анелия Овнарска

          Потапяме ръцете си в природата и традицията – ще ви покажем как се боядисват яйца с естествени билки и подправки и докато цветовете се...

          ОСТАВИ КОМЕНТАР

          Моля, въведете коментар!
          Моля, въведете името си тук

          - Реклама -
          ТОП ДНЕС
          ТОП 14 ДНИ
          Зареждане…
          Зареждане…
          - Реклама -
          - Реклама -
          - Реклама -
          Search Suggestions
              Search Suggestions