София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - разкъсана облачност Пловдив 27 °C Пловдив 27°C - предимно ясно Варна 17 °C Варна 17°C - разкъсана облачност Бургас 19 °C Бургас 19°C - предимно ясно

Чобанов за Трифонов: Един чалга водещ се превърна в политик по волята избирателите (ВИДЕО)

Коментар на разследващия журналист и главен редактор на „Bird.bg“
13 мПолитика 1684 Ивана Иванова

Аз не съм привърженик на конспиративните теории, че "Има такъв народ" е патерица на Делян Пеевски и ДПС. Тук става въпрос за едно джамийство, една чалгаджийска аматьорщина на един отчаян тип, който се превърна от чалга водещ в политик по волята на избирателите, които са на неговото интелектуално ниво. Видя се, че от водеща политическа сила, той ще слезе под бариерата на 4% и това според мен е колко интелигентна, последователна и консистента е тази политическа сила. Това каза разследващият журналист и главен редактор на „Bird.bg“ Атанас Чобанов в ефира на "Честно казано с Люба Кулезич".

"Вероятно това е някакъв гениален ход на сценаристите да докарат нещата до такъв абсурд, че да ги срине и да деконструира и да демонстрира на населението през собствената си абсурдност, колко абсурден е политическият живот", каза Чобанов.

Разследващият журналист и главен редактор на „Bird.bg“ Атанас Чобанов в право на отговор след участието на Тошко Йорданов в „Честно казано“ миналата седмица. Защо журналистиката, основана на скрити факти и „премълчани“ документи, жили като стършел невидимите пипала на политическия Октопод?

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!