София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - разкъсана облачност Пловдив 27 °C Пловдив 27°C - предимно ясно Варна 17 °C Варна 17°C - разкъсана облачност Бургас 19 °C Бургас 19°C - предимно ясно

ЗОВ ЗА ПОМОЩ: Да помогнем на Стивън Бориславов

Той се бори със Сарком на Юинг
3 мЗов за помощ 404 Николай Трифонов

Нека помогнем на Стивън Бориславов. Той се бори със Сарком на Юинг. Това е вид рак, формиращ се в костите или меките тъкани. За лечението му са необходими 580 000 евро.
 
До момента финансова подкрепа са оказали Фондацията на Димитър Бербатов; БФС; школите на „Левски“ и „ЦСКА", както и много други спортисти и дарители от цялата страна.

Сумата, която е необходима да се събере не е малка, но всеки един от нас вярва, че Стиви скоро ще бъде на крака и отново ще тренира на футболното игрище със съотборниците и приятелите си.
 
Ние вярваме в силата на българския дух и знаем, че когато обединим любовта към спорта и това да бъдем един до друг, когато някой има нужда от подкрепа, ще заделим и от мъничкото, което имаме, но ще помогнем.
 
Ако сте почитатели на бойните спортове и желаете да участвате, заповядайте на 
Благотворителения национален турнир в залата на „Brothers gym“, гр. Казанлък, 14:00 часа. Може да направите паричен превод по сметката на детето:
 
Банка ДСК, клон Перник
IBAN: BG51STSA93000028755501
BIC: STSABGSF
Основание за превод: Стивън Валериев Бориславов
Титуляр на сметка: Стивън Валериев Бориславов"
 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!