София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Изплуваха пикантни разкрития около аферата на Касияс с красивата българка

Целуваха се и не им пукаше, че хората ги гледат, твърди свидетел

3 годиниЛюбопитно 12 Симеон Кисьов

Няколко седмици след бомбастичната новина, че легендарният вратар Икер Касияс има връзка с живеещата в Испания българка Надя Александрова, на бял свят излязоха още пикантни подробности около аферата им.

Макар Александрова все още да мълчи за случилото се, свидетел на любовните и отношения разказа за случка на 2 май.

Двамата се прегръщали и целували пред вратата на тоалетна на популярно заведение в Мадрид, което потвърждава бе само, че двамата са имали връзка, но и че тя продължава.

"Излизах от тоалетната и ги видях да се целуват отпред. Бяха точно до вратата и не им пукаше, че хората ги гледат. Касияс беше дошъл с приятели и Луиш Фиго беше с тях. Момичето пък беше на друга маса  в съседство. По едно време отвън се появиха журналисти с камери, но двамата ги изчакаха да си тръгнат и си заминаха поотделно", разказва свидетелят.

В Испания допълват, че българката се занимава с продажба на луксозни коли и предполагат, че именно там е пламнала любовта й с Касияс.