София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - разкъсана облачност Пловдив 27 °C Пловдив 27°C - предимно ясно Варна 17 °C Варна 17°C - разкъсана облачност Бургас 19 °C Бургас 19°C - предимно ясно

Александър Грушко: Краят на ЕС ще дойде с началото на процедурата за влизане на Украйна

Спореде него, ако Украйна бъде приета в ЕС, това ще покаже, че той не се ръководи от ценностите, които са заложени в основата на съществуването му
10 сПолитика 294 Христина Владимирова

Ако Европейският съюз одобри началото на процедурата за присъединяване на Украйна към ЕС, това ще означава край на асоциацията и ще покаже, че тя се ръководи чисто от геополитика. Това каза заместник-министърът на външните работи на Руската федерация Александър Грушко. 

„Ако Европейският съюз наистина е тази държава, където нацистките групи управляват шоуто и царува нацистка идеология, която е несъвместима с европейските ценности, това ще означава край на Европейския съюз“, каза той пред репортери.

Спореде Грушко, ако Украйна бъде приета в ЕС, това ще покаже, че той не се ръководи от ценностите, които са заложени в основата на съществуването му. 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!