София 18 °C София 18°C - предимно облачно Велико Търново 19 °C Велико Търново 19°C - ясно небе Пловдив 21 °C Пловдив 21°C - предимно ясно Варна 23 °C Варна 23°C - ясно небе Бургас 22 °C Бургас 22°C - слаб дъжд

Бавачки разказаха как Джоли и Пит отглеждат децата си

В дома на Бранджелина: Хаос от сутрин до вечер и никаква дисциплина

5 годиниЛайфстайл 405 Боряна Райчева

Новините около шумната раздяла на холивудската двойка Бранджелина продължават да валят и да изваждат все повече проблеми на двойката на бял свят.
Актьорът беше обвинен в злоупотреба със собствените си деца. ФБР потвърди информацията за заведено дело срещу Пит. Детегледачки, които работят в различни часове в дома на Джоли и Пит неведнъж са докладвали за нездравословната атмосфера в къщата на известните личности. Според една от жените там е царял „хаос от сутрин до вечер, а децата са неуправляеми”. Тя отбелязва предизвикателната природа на най-големите деца на актьорите Мадокс и Пакс, характерът на които през годините е станал все по-лош
В дома на звездите са били наети на щат шест детегледачки - по една за всяко дете, „за да разбират по-добре техния темперамент и нужди”. С течение на времето, поради непоносими условия на труд, персоналът е намален до двама души - в останалата част от времето за грижата на децата е помагал братът на Анджелина Джеймс Хейвън, на когото звездите безкрайно се доверяват и всеки месец дават по 10 на сто от своите хонорари. Децата на звездната двойка никога не са ходили на редовно училище – преподавани са им частни уроци, като изборът на предмети и присъствието на учениците е доброволно. Според детегледачката, работила с близнаците Нокс и Вивиян, през деня децата са били напълно сами. В резултат на това са станали абсолютно асоциални, така че в редките моменти на общуване с връстници са били смутени и затворени в себе си.
По отношение на дисциплината децата са били свикнали повече да слушат Брад, но той не винаги е имал сили и търпение, за да ги успокои. По думите на същата бавачка децата винаги са можели през нощта да отидат в спалнята на родителите си и да останат да пренощуват там, което обаче пораждало недоволството на Пит, което постоянно водело до конфликт с Джоли, която била ревностен противник на насилието при възпитанието на наследниците.
По думите на бавачките всички деца на Джоли и Пит са гледани в атмосфера на обща нестабилност: родителите им постоянно са пътували от място на място, оставяйки ги с детегледачки за дълго време, без да ги виждат. В редки случаи, когато семейството все пак се събирало заедно, Брад и Анджелина без проблем оставяли децата по средата на нощта, за да излязат някъде или по средата на вечерята ставали и отивали на хотел, само за да останат насаме, разказва още детегледачката.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!