София 1 °C София 1°C - лека мъгла Велико Търново -1 °C Велико Търново -1°C - мъгла Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - ясно небе Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - разкъсана облачност

БЕНОВСКА В ЕВРОДИКОФ: Къде е журналистката сега? (НА ЖИВО)

Коментар пред Сашо Диков по "Евроком"
2 чЕвроком 12367

Когато ме поканиха в "Канал 3" поставих условие, само ако останат основателите на "Канал 3", сред които беше и Сашо Диков. Глаголът "отпадна" е абсолютно неправилен, аз бях външна продукция в "Канал 3". Не съм имала никакви ангажименти към телевизията, никой не ми е определял и събеседниците. По силата на това, че съм външна продукция, че аз имам правото да избера къде да се намирам. Когато Нова телевизия купи "Канал 3" те започнаха да определят и кой да работи там. Аз обичам свободата.

Тя започна участието си с думите, че дава червена ябълка, запазена марка за нея, в памет на алпиниста Атанас Скатов, който загина, докато се опита да покори върха К2.

Това коментира журналистът Илиана Беновска в ефира на "ЕвроДикоФ".

"Аз знаех много преди персонала на братя Домусчиеви за предстоящата сделка. Коректно ми е дадено правото да избера. Тепърва предстои да видите какво ще правя", допълни тя.

"Какви пари са наливали ВМРО и ГЕРБ при мен. Ние не сме чаша, изборите са изборите. В министерство на културата може да се отвори и да се прочете колко е взело радиото ми К2", коментира тя и за парите, които са и дадени за субсидиране на радиото й.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!