София 11 °C
Велико Търново 12 °C
Пловдив 13 °C
Варна 16 °C
Бургас 18 °C
Начало Новини Предавания На живо

Йордан Лечков отново кандидат-кмет

Лечков: Ще стигна до балотаж

Йордан Лечков отново кандидат-кмет

Лечков: Ще стигна до балотаж

8 месецаПолитика 7 Боряна Райчева


Бившият кмет на Сливен Йордан Лечков отново се впуска в изборната надпревара за кмет на града. В момента Лечков е общински съветник и лидер на своя политическа формация, от чието име ще бъде издигната кандидатурата му. Той ще се бори за трети мандат начело на родния си град.

Лечков смята, че е направил всичко по силите си когато е бил на позиция, но след него не е надграждано. Това е причината общината да е на последно място сред другите. "Много негативни новини сега в града. По мое време нямаше такива проблеми." каза още той.

Футболната звезда сподели, че вече има подкрепа от хората: „Никой не ме мери с камъни по улиците, напротив – окуражават ме.“ Също така разчита на добронамереност и помощ, защото както винаги предизборната кампания ще я осъществи със собствени средства.

"Да има нередности, но на моя мандат през 2011г. община Сливен беше на водещи позиции." С това тръгва напред бившият кмет на гр. Сливен Йордан Лечков.

Припомняме, че на последните избори Лечков се кандидатира с желание за трети мандат, но така и не успя да обори конкурентите си. Този път обаче гарантира , че ще стигне до балотаж.