София 1 °C София 1°C - лека мъгла Велико Търново -1 °C Велико Търново -1°C - мъгла Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - ясно небе Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - разкъсана облачност

Бивш депутат: Пореден закон, за който депутатите искат да преодолеят вето (ВИДЕО)

Петър Славов коментира за промените в сегашната КЗК в ефира на "Честно казано с Люба Кулезич"
пропускане
16 чЕвроком 395

Два месеца преди изборите законови промени обричат на дълголетие сегашната комисия против монопола (Комисията за защита на конкуренцията) и позволяват преизбиране на членове й. Тази тема коментираха в ефира на "Честно казано с Люба Кулезич".

"Предложенията са на управляващото мнозинство, те са инициатори на тези промени. Те са съвсем скоро внесени в парламента, цели се това да се случи преди края на мандата на този парламент. Днес го гласуваха ударно в правна комисия, утре ще се гласува в зала, за да могат да преодолеят евентуално вето на президента", допълни той.

Това коментира юристът и бивш депутат в 43-то НС Петър Славов - съавтор на закона, който беше премахнал пожизнените блюстители (лице, което следи за строгото спазване на закони, правила, нравствени норми. Блюстители на реда и законността) на антимонополен комфорт.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!