София -6 °C
Велико Търново -8 °C
Пловдив -2 °C
Варна -5 °C
Бургас -4 °C
Начало Новини Предавания На живо

Бивш шеф на ЦРУ за НЛО: Неразумно е човечеството да мисли, че е единствена форма на живот във Вселената

Джон Бренън с коментар за извънземния живот
51 сЕвроком 2170

Бившият директор на ЦРУ Джон Бренън, който заемаше своя пост при Барак Обама, е отговорил на въпрос за НЛО в подкаста „Разговори с Тайлър“.

Според мнението на бившия ръководител, би било неразумно човечеството да мисли, че то се явява единствената форма на живот във Вселената.

"Животът се определя по различни начини. Мисля, че е малко самонадеяно и високомерно да вярваме, че няма друга форма на живот в цялата Вселена", казал е Бренън.

Разговорът се е провел няколко месеца след като Пентагонът публикува три видеозаписа на които са запечатани НЛО. Те са заснети през ноември 2004 г. и януари 2015 г., а след това незаконно попаднаха в мрежата.

Министерството на отбраната на САЩ призна автентичността на кадрите и отбеляза, че „въздушните явления, наблюдавани във видеозаписите, все още се характеризират като„ неидентифицирани “.

Бренън е нарекъл тези кадри удивителни. "Мисля, че някои от явленията, които виждаме, все още са необясними. Те могат да бъдат резултат от нещо, което все още не разбираме, и да включват дейност, която някои могат да нарекат друга форма на живот", заявил е бившият директор на ЦРУ.