София -6 °C
Велико Търново -8 °C
Пловдив -2 °C
Варна -5 °C
Бургас -4 °C
Начало Новини Предавания На живо

БОЕЦ представи документи за връзки между Борисов, Горанов и Божков

"Хазартния бизнес в България се разраства изключително агресивно. През последните десетилетия хазарта се оказа изключително обгрижван от управляващите", пишат от партията
40 сПолитика 1029 Боян Марков

"БОЕЦ представяме документи, факти и информация, като в допълнение внесохме и сигнал срещу Борисов, Божков и бившият вече финансов министър, Владислав Горанов, Менда стаоянова и др. за извършени престъпления –  корупция, данъчни престъпления и организиране на престъпна група  с цел извършване на длъжностни престъпления, подкупи и търговия с влияние,  от лицата Васил Божков – бизнесмен, Бойко Борисов – премиер, Владислав Горанов – министър на финансите, Менда Стоянова – депутат и други неустановени лица."

Това написаха от Българи Обединени с Една Цел на своя сайт.

"Видно от публикуваната през лятото на 2020г. информация, укриващият се в Дубай бизнесмен Васил Божков твърди, че премиера Бойко Борисов и финансовият министър Владислав Горанов са му поискали  и получили, като подкуп  20%  от печалбата на лотарийният му бизнес, срещу ангажимента да прокарат и наложат законодателни поправки, които обслужват интересите на бизнеса на Божков. Менда Стоянова е била човека, част от престъпната схема,  който е прокарал чрез парламентарната група на ГЕРБ  в Народното събрание въпросните законодателни поправки.   Васил Божков твърди и представя финансови документи, че е изплащал в брой огромни суми на Борисов и Горанов. В публикацията на „Свободна Европа”, както и на много други медии са препечатани факсимилета на банкови извлечения публикувани от Васил Божков. Преди няколко месеце изтече информация, че по сигнала на БОЕЦ, Борисов, Горанов и Менда Стоянова са били разпитвани от прокуратурата, но половин година по-късно резултата е нулев. Гешев изпълнява своята роля на пазител на мафията и пази омератата!", пишат още БОЕЦ.

"НАЧАЛОТО! (обърнете внимание на годината)

На 26.03.2018г. БОЕЦ внесохме Заявление по ЗДОИ с вх. № .№63-00-8/26.03.2019г до шефката на НАП, Галя Димитрова, с което изисквахме информация касаеща ХАЗАРТНИЯТ БИЗНЕС и несъбраният корпоративен данък!", припомнят от движението.

"Хазартния бизнес в България се разраства изключително агресивно. През последните десетилетия хазарта се оказа изключително обгрижван от управляващите. Това е бизнес, който се ползва с грижата и закрилата на нашите политици и управници. Той е по важен за управляващите от здравеопазването, лекарствата, хляба, образованието, социалните грижи и хранителният бранш.  С оборот за над 3 милиарда на година, хазарта внася нелогично и необяснимо (или обяснимо)  малко данъци в държавната хазна и за него се полагат специални грижи, административни отстъпки и данъчни облекчения. Търкането на билетчета се превърна в национален спорт, а националните телевизии, в деннонощни игрални зали! Корпулентен бизнес за корпулентни бизнесмени!  Всички сме чували  митове и легенди за печалбите в бранша, както и за зависимостите, обвързаностите и корупционните схеми, в които са вплетени босовете на управляващата ни мафия за да разтварят институционален и данъчен чадър и осигуряват спокойствие на хазарта и участниците в този бизнес.

Случващото се днес с „изненадващата“ офанзива срещу Васил Божков е театър имащ за цел да внуши на обществото, че държавата и нейните институции не са знаели нищо за този грабеж в продължение на години и изведнъж са прогледнали! 

Кристално ясно е, че още преди две години БОЕЦ изисквахме от НАП информация за дейността на всички фирми занимаващи се с хазарт и лотарийни игри и то за периода от 2009г.! Алармирахме по този начин институциите и обръщаме вниманието им към този сектор на бизнеса, който е от най-обгрижваните от управляващата ни мафия за последните десетилетия без значение кой клан на мафията управлява! 

КАКВО СЕ СЛУЧИ?

НАП вместо да изпълни Закона и да предостави на БОЕЦ исканата информация, като още тогава би станало ясно, че стотици милиони се крадат от българите и държавата всяка година, Галя Димитрова, шефката на НАП потъпква брутално закона и ОТКАЗА мълчаливо достъп на БОЕЦ! Закона за достъп до обществена информация е категоричен, че задълженият орган, в случая НАП е длъжен да отговори! БОЕЦ продължихме битката и заведохме дело в Административен съд София-град!

С решение 5035, Административен съд- София град, съдия Красимира Милачкова, отменя отказа и ОСЪЖДА  НАП по Заявлението на БОЕЦ по ЗДОИ, касаещо информация за хазартният бизнес!

 БОРИСОВ, ГОРАНОВ, ДИМИТРОВА -ТЕ са хората, които разтваряха чадър над тези схеми в продължение на десет  години! По същият начин Борисов и министрите му се правеха, че не знаят нищо и за източването на язовир „Студена“, за некачественият ремонт на пътя край Своге, станал причина за смъртта на  20 души и за всичко други скандали и гейтове, които тресат държавата ни ежедневно! Както и в тези случаи, така и сега БОЕЦ доказваме с документи и факти, че всичко в държавата на мафията се случва и контролира лично на най-високо ниво! ВСИЧКО СА ЗНАЕЛИ И ВСИЧКИ СА ЗАЕДНО В СХЕМИТЕ! 

Не е тайна, че Горанов е от „квотата“ на Пеевски в министерски съвет. Логиката предполага, че удара срещу Божков е част от тотално преразпределение на територии, бизнес, пари и власт, продиктувано от ограниченият ресур, който принуждава мафията да влезе в режим на самоизяждане, за да оцелеят „най-дебелите“. Борисов отдавна се е превърнал в марионетка на Пеевски и както с избора на Гешев за главен прокурор, така и със всички свои действия доказва, че именно Пеевски и ДПС ръководят вече държавата. Борисов е готов и способен да предаде и продаде всеки и всичко, за да запази своята власт. До кога обаче ще издържат неговите калинки, министри, кметове и чиновници превърнати в бушони, изтривалки  и гръмоотводи за предпазване и оцеляване на Господаря? До кога ще издържат и всички, които са крали заедно с Борисов и са му се отчитали години наред, а сега изведнъж той се обръща срещу тях? И най-важният въпрос –

ДО КОГА ГРАЖДАНИТЕ ЩЕ ТЪРПЯТ ДА БЪДАТ МАЧКАНИ, ЛЪГАНИ И ОГРАБВАНИ ОТ ШЕПА САМОЗАБРАВИЛИ СЕ МУТРИ, ЧЕНГЕТА И ПРЕСТЪПНИЦИ?

БОЕЦ ви описахме една двугодишна сага, минала през 4 съдебни дела спечелени от нас на всички инстанции срещу НАП и държавата на мафията! Тази сага показва упоритият стремеж и огромните усилия положени от институциите, лично от Галя Димитров и Владислав Горанов, под прякото ръководство и контрол на Пеевски и Борисов да пазят и крият информацията за платените данъчци и милиардните печалби на Божков и останалите хазартни босове! Те са съучастници в този грабеж продължил десетилетия! Само пореден пример за мафиотската и престъпна същност на това управление! Сега процеса на самоизяждане на амфията е в ход, като Борисов и Пеевски с помоща на Гешев и НАП се опитвах да изядат Божков, за да нахранят глутницата!

БОЕЦ доказваме по неоспорим начин, че Борисов, Горанов, и Галя Димитрова са знаели за далаверите в хазарта. Да не забравяме, че на върха на тази група стои Пеевски! Не само за бизнеса на Божков, но и за всички останали. Спокойно можем да кажем, че този бизнес е бил под техен личен контрол, както и милиардите минаващи през него. Част от тези милиарди се връщат и „джиросват“ на властимашите, като гаранция, че далаверите ще продължат. Така се смазва машината и се  купуват къщи в Барселона, апартаменти с асансьори в хола и тн. Така се пълнят офшорни сметки и се живее охолно в Дубай с години. Така след това се правят и дарения, с източените и одрани от нашият гръб пари!
Публикуваме документи от една двугодишна сага, която дава допълнителна светлина за усилията на мафията да укрие тази информация!

Време е гражданите да повярват в себе си, в собствените си сили!. Да се свивате, да мълчите, да се страхувате и снишавате не е решение. Рано, или късно ще се удавите в блатото на мафията, дебелите ще стигнат до вас. Не се доверявайте на партии, които са част от статуквото и на компрометирани типове алчни за влат.  Решението е – гражданска революция и изриване на свинете, които превърнаха държавата ни в кочина. Сваляне на правителството на Буда и Пеевски и отстраняване Гешев. Това е само първата стъпка. БОЕЦ вярваме, че гражданите можем да спечелим тази битка. Не го ли направим, ще продължим да броим самоубитите докато дойде и нашият ред. И не се лъжете, нито БСП, нито ДПС, ОП или което и да е ченгфеджийско образувание е латернатива, те са си едно! Алтернативата ще се роди в битката!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафия и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА