София 4 °C София 4°C - ясно небе Велико Търново 9 °C Велико Търново 9°C - ясно небе Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - ясно небе Варна 3 °C Варна 3°C - мъгла Бургас 3 °C Бургас 3°C - лека мъгла

Д-р Борис Велев: Всички наши сънародници искат да видят нов политически морал (ВИДЕО)

"Политическият процес не е самоцелен, той е свързан с много други секторни развития на страната", категоричен бе представителят на "Републиканци за България"
27 сПолитика 654 Боян Марков

"Искрено се надявам "Републиканци за България" да отвори една чисто нова страница в политическия живот на България". Това заяви в ефира на "Делници" д-р Борис Велев - доктор на правните науки и един от учредителите на "Републиканци за България".

"Амбицията на тази нова политическа формация е да бъдат поставени нови стандарти в политическия живот на страната", допълни още той.

"Става въпрос за един нов политически морал, който вярвам, че всички наши сънародници искат да видят и за чието налагане е настъпило крайно време", категоричен бе специалистът. 

"Ние сме свидетели как не само от нашата прохождаща партия, но и други формации, полагат акцента на политически послания - нов политически морал", подчерта Велев.

"Дори държавният глава през последната година и половина постоянно поставя акцента върху тази необходимост", припомни представителят на "Републиканци за България".

"Политическият процес не е самоцелен. Той е свързан с много други секторни развития на страната. Политиката задава дневния ред и насоките за развитие. Затова е важно млади политически формации, които не са обременени и нови хора, които нямат минало в политиката, да получат право на глас", завърши д-р Борис Велев. 

 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!