София -2 °C
Велико Търново -2 °C
Пловдив 2 °C
Варна 4 °C
Бургас 5 °C
Начало Новини Предавания На живо

Десислава Танева: Сливен е символ на трудолюбие и съхранени традиции

Коментар на министъра на земеделието, храните и горите във Фейсбук
21 сVox Populi 260

Министърът на земеделието, храните и горите Десислава Танева поздрави своите съграждани от град Сливен по повод празника на града. Родената в Сливен министърка написа на стената си във Фейсбук обръщение към жителите.

"Скъпи съграждани и гости на град Сливен, позволете ми да Ви поднеса най-сърдечни поздравления по повод празника на град Сливен, който по традиция отбелязваме на 26 октомври – Денят на великомъченик Димитър Мироточиви Солунски.
Празникът е повод да се гордеем с миналото, с традициите си и с настоящето на родния край. Нека правим всичко с мисъл за бъдещето и идващите поколения, защото съграденото от нас ще бъде пример и мост към тях утре.

Сливен е символ на трудолюбие и съхранени традиции. Градът ни е носител на посланието, че с вяра и постоянство се постига успех и просперитет.
Вярвам, че щом работим честно и всеотдайно, ще успеем. Сигурна съм, че с общи усилия можем да постигнем още по-добри резултати за хората тук, защото прозрачността, партньорството и диалогът са предпоставка за крайния успех в полза на местната общност.

С най-искрени чувства на уважение, желая на всички Вас преди всичко здраве и благополучие, повече мигове на радост споделени с любими хора, а успехите да Ви следват неотлъчно, както в личен, така и в професионален план.
На всички именици пожелавам здраве и благоденствие! Нека св. Димитър, който е покровител на Сливен и общината, закриля всички. Честит празник!"