София 4 °C София 4°C - ясно небе Велико Търново 9 °C Велико Търново 9°C - ясно небе Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - ясно небе Варна 3 °C Варна 3°C - мъгла Бургас 3 °C Бургас 3°C - лека мъгла

Доц. Мангъров: Всички мои симпатизанти да гласуват за мен и АБВ (ВИДЕО)

Той каза, че с АБВ имат общи виждания по проблема коронавирус
11 мПолитика 816 Мирослав Митков

Това е мнение на бившия президент Първанов като частно лице. Моите контакти с партия АБВ и с ръководството показват, че те са на съвсем различно мнение, че те АБВ са мангъровисти. Те споделят моите виждания по въпросите за това, което се случва в страната. Това каза специално за телевизия Евроком доц. Атанас Манъров по повод интервюто на президента Първанов за "24 часа", в което той казва, че не одобрява номинацията на инфекциониста за народен представител.

Той каза, че с АБВ имат общи виждания по проблема коронавирус. Инфекционистът също така призова гражданите да гласуват за него и АБВ.

"Искам да помоля всички мои симпатизанти да гласуват за мен и за партия АБВ, защото това е начинът, по който за момента могат да се променят нещата. Сигурен съм, че ако това стане, няма да се борим за минимум, а за максимум", каза доц. Мангъров.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!