София 11 °C
Велико Търново 12 °C
Пловдив 12 °C
Варна 15 °C
Бургас 16 °C
Начало Новини Предавания На живо

Дъщерята на убитата от сина на шефа на НАП: майка ми беше помляна

Шефът на НАП Пловдив се опитал да прикрие сина си

Дъщерята на убитата от сина на шефа на НАП: майка ми беше помляна

Шефът на НАП Пловдив се опитал да прикрие сина си

8 месецаКрими 2 Боряна Райчева


Дъщерята на убитата от сина на шефа на НАП Пловдив жена съобщи тази сутрин в студиото на Нова Телевизия, че майка й е била буквално помляна от 20-годишния млад шофьор.

От полицията заявиха, че шефът на НАП Пловдив се е опитал да прикрие сина си. Ивайло Найденов е направил пълни самопризнания. Той има 13 нарушения на пъта – за превишена скорост, за без колан и за отнемане на предимство на пешеходец на пешеходна пътека. Момчето има книжка от 2017 г. Същата година книжката му е отнета за 3 месеца за шофиране с превишена скорост. В момента той е пуснат под гаранция срещу 10 000 лева.

Жертвата е била жизнена жена, прибирала се е от пазар, когато е била блъсната на 28 август. Не е имало нищо здраво по нея. Жената е премазана – счупен череп, таз, срамни кости. Дъщерята на жената казва, че едно момче е видяло самия инцидент, но се страхува да свидетелства. Майка й е хвърчала поне 10 метра според думите на свидетеля. Убиецът е избягал и е намерен час по-скоро.

Майката на загиналата жена призова свидетелите да разкажат всичко в полицията, анонимността им ще бъде гарантирана. Тя поиска още книжката на убиеца да бъде отнета за цял живот. Жената каза още, че се надява убиецът да осъзнае грешката си.