София 25 °C
Велико Търново 28 °C
Пловдив 27 °C
Варна 22 °C
Бургас 23 °C
Начало Новини Предавания На живо

Ген. Григоров: Няма значение кой ще е директор на службите докато премиер е Борисов

Той коментира безпреценттните арести на висши началници в ГДБОП

Ген. Григоров: Няма значение кой ще е директор на службите докато премиер е Борисов

Той коментира безпреценттните арести на висши началници в ГДБОП

1 мVox Populi 7223


10-годишното управление на Бойко Борисов и способността му да прекроява, купува и заличава политическото пространство в посока към това да продължи неговото управление показва, че много трудно бихме намерили партньори, с които да тръгнем заедно към предстоящите парламентарни избори. Това каза Ген. Валери Григоров в ефира на "Делници". Той е основател на партията "Ние, гражданите". 

"Ние добре видяхме, че още с налагането на мерките за намаляването на движенията заради COVID-19, освен, че българските граждани не се движеха, се движеха всички дилъри в България. Не е тайно, че в една дискотека в Софийския университет се продава дрога, а също и в Студентски град, но това не прави впечатление на службите", коментира още той. 

"Ние всички знаем кой назначава главният прокурор, знаем кой участва в кадровата политика на службите, това са длъжности, които се подбират и пряко се одобряват от министър-председателят. Не бих отдал значение на това кой ще е директор на ГДБОП, ДАНС или друга служба, докато министър-председател е Бойко Борисов", каза още ген. Григоров.