София 22 °C
Велико Търново 24 °C
Пловдив 24 °C
Варна 23 °C
Бургас 23 °C
Начало Новини Предавания На живо

ГЕРБ: Европа ни чува!

С този слоган ще се яви партията на евроизборите
пропускане

ГЕРБ: Европа ни чува!

С този слоган ще се яви партията на евроизборите

1 годинаПолитика 17 Боряна Райчева


Европа ни чува. С този слоган ще се явят ГЕРБ на предстоящите евроизбори на 26 май. 

Слоганът беше представен от зам.-председателя на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов в Централата на партията. На 14 април пък ще бъде представена и предизборната платформа, информираха от пресцентъра на парламентарната група. 

"Има надежди и възможности да се обединят всички партии за меморандум, върху който да градим платформа за страната в ЕП и в европейските институции". Това каза заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов по време на представянето на слогана за предстоящата предизборна кампания за европейския вот на 26 май.

„Най-важното е, че Европа ни чува“, изтъкна той. „Това, което сме заявили още от националното ни работно съвещание е да спазваме последователността на мероприятията преди стартирането на кампанията“, коментира той.
Европейските избори в България ще се проведат на 26 май 2019 г.

ГЕРБ и СДС представиха своята листа миналата неделя, след като двете политически сили се споразумяха да се явят заедно на изборите.

На 14 април ще стане ясна и платформата на ГЕРБ на изборите за Европейски парламент, съобщиха от пресцентъра на партията.