София 23 °C София 23°C - предимно облачно Велико Търново 19 °C Велико Търново 19°C - умерен дъжд Пловдив 25 °C Пловдив 25°C - предимно ясно Варна 24 °C Варна 24°C - разкъсана облачност Бургас 22 °C Бургас 22°C - предимно облачно

Илчовски: Банкерът Цеко Минев е бил принуждаван да продаде „Първа Инвестиционна Банка“

Според него банкерът също е пътувал до Монако
55 сКрими 8180

Банкерът Цеко Минев е бил принуждаван да продаде „Първа Инвестиционна Банка“ на Оманския фонд, инвестирал по-рано в Корпоративна търговска банка АД. Това твърдение застъпи пред „Биволъ“ земеделският производител Светослав Илчовски, който отказва да даде подробности.

В ефира на “ЕвроДикоф” той заяви, че го били накарали да снима лице, което според него бил самият Цеко Минев по време на пътуването им с Иван Ангелов – Пилето в Монте Карло. Трябвало да праща снимката на Бойко Борисов, като не е ясно за какво е било това нещо.

Илчовски предостави на „Биволъ“ и снимката, на която според него е изобразен самият Цеко Минев по време на воаяжа до Монако, на който са били поканени приятелите на Иван Ангелов. Прати и видео, на което се забавляват в плажен клуб с Иван Ангелов.

„На Цеко Минев искаха да продаде банката на арабски фонд да вземат голяма комисионна“.

Това обясни Илчовски, според когото банкерът също е бил сред пътувалите до Монако приятели на собственика на „Градус“ Иван Ангелов.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!