София 25 °C
Велико Търново 28 °C
Пловдив 27 °C
Варна 22 °C
Бургас 23 °C
Начало Новини Предавания На живо

Костадинов, БФС: Неморално е членове на БФС да предлагат хотелите си на младежки отбори

"С Боби Михайлов сме в добри отношения"

Костадинов, БФС: Неморално е членове на БФС да предлагат хотелите си на младежки отбори

"С Боби Михайлов сме в добри отношения"

6 месецаСпортни 84 Боряна Райчева


Убеден съм, познавайки г-н Фурнаджиев, че той го е направил (ако въобще е знаел), с цел да ссе дадат добри условия. не мисля, че той би посегнал. Не е морално хотелите на лица от БФС да подслоняват младежки отбори, заяви Камен Костадинов, член на Централното оперативно бюро на ДПС и част от изпълкома на Футболния съюз.

Костадинов е категоричен, че поведението на Йордан Лечков по време на предишния изпълком е некоректно и обижда всички останали членове. Считам, че поведението му е неуважнително. Досега сме се държали като отбор и ако някой не се държи така, не заслужава да бъде част от него. 

В момента БФС се ръководи от Михаил Касабов. Не бих се кандидатирал за председател на БФС. И в изпълкома има такива хора, увери депутатът от ДПС. 

Няма причина с Боби Михайлов да си развалим отношенията, не е направил нищо, което да развали отношенията ни. Михайлов направи много неща за това да легитимира българския футбол пред света. Националният отбор не успя да сработи, но той не е отговорност на БФС, допълни още Касабов. 

Камен Костадинов изказа предположение, че нацисткият скандал има вероятност да е бил организиран. Т

рудно се организират такива неща, но изглеждаха режисирани, коментира още Костадинов.