София 4 °C София 4°C - ясно небе Велико Търново 3 °C Велико Търново 3°C - облачно Пловдив 4 °C Пловдив 4°C - мараня Варна 6 °C Варна 6°C - ясно небе Бургас 7 °C Бургас 7°C - предимно облачно

Карадайъ: Ще бъда настоятелен г-н Пеевски да не се отказва от участие в листите

''ДПС ще се яви самостоятелно на изборите'', допълни още той

пропускане
2 дниПолитика 187 Кристияна Стефанова

Днес приехме процедурните правила за номинации и подреждане на листите. Ако г-н Пеевски има достатъчно номинации, ще бъда настоятелен той да не се отказва от участие в листите. Това заяви председателят на Движението за права и свободи Мустафа Карадайъ на пресконференция. 

''ДПС е онази политическа партия, към която трябва да се насочат всички български граждани от всички етноси. Задължителното разделение в Народното събрание е разделение и в обществото. От историята знаем, че няма просперитет в разединеното общество", допълни Карадайъ.

''ДПС ще се яви самостоятелно на изборите реши Централният съвет на Движението. Надяваме се да получим онзи необходим резултат, за да може това, което не се случи в 48-ото народно събрание да стане в 49-ия парламент - да се излъчи правителство и ДПС да е част от мнозинството",поясни председателят на ДПС.