София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - разкъсана облачност Пловдив 27 °C Пловдив 27°C - предимно ясно Варна 17 °C Варна 17°C - разкъсана облачност Бургас 19 °C Бургас 19°C - предимно ясно

Корнелия Нинова: За няколко месеца направихме това, за което се борихме десет години

"Борим демографската криза с реални мерки за младите и децата", заяви Министърът на икономиката
31 сПолитика 649 Николай Парашкевов

Днес е време, в което тези идеи, за които се борихме години наред, стават реалност. Днес ви пожелавам със самочувствие да отидете при вашите връстници и да им кажете, че младежката политика вече е факт. Защото само за няколко месеца реализирахме онова, за което се борихме 10 години в опозиция.

Това заяви вицепремиерът и министър на икономиката и индустрията Корнелия Нинова по време на VІ-тата отчетно-изборна конференция на Младежкото обединение на БСП.

"Увеличи се майчинството, увеличиха се детските надбавки за отглеждане на дете през втората година, най-накрая мечтата ни за безплатни детски градини и ясли е факт. Правителството отпусна допълнително финансиране за училищни автобуси в отдалечените и малките населени места, за да може всяко дете да има достъп до образование, увеличиха се стипендиите за надарени деца. Борим демографската криза с реални мерки за младите и децата", заяви Нинова, цитирана от пресцентъра на левицата.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!