София 30 °C
Велико Търново 31 °C
Пловдив 33 °C
Варна 26 °C
Бургас 26 °C
Начало Новини Предавания На живо

Къде да си подарим петзвездна почивка в Анталия?

Великолепният й колорит е неповторим

Къде да си подарим петзвездна почивка в Анталия?

Великолепният й колорит е неповторим

1 годинаРазвлечение 130 Боряна Райчева


Приказни плажове, уникална природа, пленяващи изгреви и залези, топло море и благоприятен климат, добра туристическа инфраструктура, петзвездни хотелски комплекси, невероятно All Inclusive преживяване и пословично гостоприемство на местните жители... В съзнанието ни веднага изниква южната ни съседка – Турция. Великолепният й колорит е неповторим и я прави една от задължителните дестинации, които всеки пътешественик трябва да посети поне веднъж в живота си.
Турция е световнопопулярна дестинация и привлича милиони туристи годишно. За разнообразието от хотелско настаняване, позволяващи на всеки турист да намери своето място на морските й брегове, ни разказват експертите от TEZ TOUR. Анталия е един от най-атрактивните курорти в Турция и само на час и половина от дома Ви. По анталийското крайбрежие има както огромни хотели с аквапаркове и многобройни развлечения, така и бутикови хотели за уединена семейна почивка. Курортите Алания, Белек, Кемер и Сиде предлагат на различен тип отдих на своите посетители. Живописната Алания предлага чудесни условия за отдих както за младежи, така и за семейства с деца. Един от най-новите турски курорти – Белек, е привлекателна голф ваканционна дестинация, в която се намират едни от най-луксозните хотели на Турската ривиера. Освен голф, курортът Ви предоставя възможност за широк спектър от приключенски спортове, но и прекрасни условия за по-спокойна почивка. Кемер е спасително кътче от напрегнатото ежедневие с многобройни плажове, древни забележителности и опияняващи природни гледки. На територията му са разположени чудесни петзвездни комплекси, а също така и хотели, предлагащи икономична почивка. Сиде е оживен и очарователен град музей под открито небе, хотели в центъра му няма, а всички те са разположени в покрайнините на града.
Допълнителните екскурзии, които се предлагат на място, ще въодушевят откривателите по душа. Бихте могли да посетите десетки исторически забележителности и археологически богатства с хилядолетна история. В списъка на световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО са включени 15 обекта от Турция.

TEZ TOUR предлага високо ниво на обслужване на приемливи цени с гарантирано качество. Всички предложения за почивка в Анталия ще намерите в сайта на TEZ TOUR.