София 4 °C
Велико Търново 3 °C
Пловдив 5 °C
Варна 6 °C
Бургас 9 °C
Начало Новини Предавания На живо

Лари Кинг е изведен от реанимация

87-годишният водещ вече диша самостоятелно
1 мОбщество 338 Боян Марков

Известният американски телевизионен водещ Лари Кинг, за когото е известно, че е заразен с COVID-19, е изведен от реанимация и вече диша самостоятелно. Това съобщи негов говорител, цитиран от Associated Press.

87-годишният водещ бе преместен в интензивното отделение на една от болниците в Лос Анджелис в нощта на Нова година и получаваше кислород. Говорителят на продуцентската компания на Кинг Ora Media - Дейвид Тийл съобщи, че възрастният мъж вече диша самостоятелно.

Лари Кинг е провел видеоконферентен разговор с тримата си синове. Кинг е роден на 19 ноември 1933 година в Бруклин, Ню Йорк в семейство на еврейски емигранти от Беларус.

Токшоуто "Лари Кинг на живо" - Larry King Live се излъчваше в ефира на CNN в продължение на 25 години и влезе в Книгата на Гинес като най-дълго просъществувалото шоу по една и съща телевизия, по едно и също време и с един и същ водещ.

През своята кариера Кинг е интервюирал между 50 000 и 60 000 души, включително всички президенти на САЩ след Ричард Никсън и редица други световноизвестни личности.