София 11 °C София 11°C - ясно небе Велико Търново 16 °C Велико Търново 16°C - ясно небе Пловдив 14 °C Пловдив 14°C - ясно небе Варна 16 °C Варна 16°C - ясно небе Бургас 15 °C Бургас 15°C - предимно ясно

Любен Дилов-син с критики към "Има такъв народ"

Той пожела бързо оздравяване на Слави Трифонов
8 сПолитика 2191 Мирослав Митков

От „Има такъв народ“ се отметнаха по-бързо от обещанията си, отколкото апостол Петър. Той е изчакал поне трети петел, а от партията са го направили още навлизане в парламента. Това заяви в ефира на Нова телевизия Любен Дилов-син по повод отказа на партията на Слави от мажоритарния вот.

„Аз лично съм се подписал за този референдум, и ще настоявам това да се случи. Аз съм за мажоритарния вот.  Изкарал си три милиона души да гласуват на референдума и сега трябва да застанеш зад тях. Нали точно тази промяна искаха хората. От антисистемна формация станаха много бързи системна “, каза още той.

Той пожела бързо оздравяване на Слави Трифонов.

„Той очевидно не е добре. Той е силен характер, командва си хората и трябва да е в парламента“, коментира Дилов-син.

Депутатът коментира, че в този парламент има твърде много желание за разправа и реванш.

„Може би не са доволни от изборните си резултати и затова са недоволни. Парламентът е място за битка, но трябва да дадеш възможност за това, ако ограничиш  правата на опонентите си, ще ги накараш да използват силата си с извън парламентарни средства“, каза още той.

Той се е изненадал от кандидатурата на Ива Митева за председател на парламента, но я подкрепя. Дилов е за дистанционното гласуване, но смята, че намаляването на партийната субсидия е по-скоро популистка мярка.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!