София 14 °C
Велико Търново 12 °C
Пловдив 14 °C
Варна 17 °C
Бургас 16 °C
Начало Новини Предавания На живо

Магърдич Халваджиян: Да се задържиш на върха 20 години, не е лесна работа

Продуцентът споделя своя опит като мотивационен лектор

Магърдич Халваджиян: Да се задържиш на върха 20 години, не е лесна работа

Продуцентът споделя своя опит като мотивационен лектор

1 мОбщество 3227 Боян Марков


"Говоря пред хора, ученици, студенти, обикалям България и се чувствам полезен." Това заяви Магърдич Халваджиян в ефира на "ЕвроДикоФ" и допълни:

"Смятам, че съм длъжен да го правя. Сега съм в Шумен. Тук има курсове за деца, които искат да стават предприемачи и си правят едно състезание. Поканиха ме, аз съм в журито. Ще чета лекции. Ще се опитам да им прехвърля малко от опита си. На едно от тези деца да им влезе нещо в главата е да стане нещо от него - значи сме свършили добра работа."

Продуцентът смята, че всяко нещо в живота е въпрос на желание.

"Непрекъснато около мен чувам оправдания за хора, които нямат време. Има време за всичко. Въпросът е да си подредиш правилно приоритетите.", сподели той.

"Има хора, които могат много да кажат, защото са на върха вече 20 години. А да се задържиш на върха 20 години, не е лесна работа. На много хора се е случвало да имат еднократен успех, но те изпускат момента, защото не знаят как да се задържат на върха."

Халваджиян има намерение да създаде сбирки, на които известни и успели личности да разказват за своя професионален и житейски път и как са постигнали своя успех.

"Например много малко хора знаят, че Любо Киров е писал текстовете на повечето песни в България. Аз искам той да разказва за такива неща, за това как се е превърнал в Любо Киров и как всяка песен, която той извади се превръща в хит. Това е идеята", коментира той.

Халваджиян сподели, че вчера е била премиерата на сбирките в "Библиотека".

"Не спрях да говоря, което е типично за мен.", завърши Магърдич Халваджиян.