София 4 °C София 4°C - ясно небе Велико Търново 9 °C Велико Търново 9°C - ясно небе Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - ясно небе Варна 3 °C Варна 3°C - мъгла Бургас 3 °C Бургас 3°C - лека мъгла

Манолова: Коалицията „Изправи се! Мутри вън!“ е гаранция, че ГЕРБ и ДПС повече няма да управляват

Предупредихме ЦИК да не изпълнява функцията на камшик в ръцете на ГЕРБ
19 сЕвроком 451

Регистрацията днес в ЦИК на коалиция „Изправи се! Мутри вън!“ дава гаранция на обикновените хора, които гласуват за нас, че със сигурност няма да получат ГЕРБ и ДПС след това. В парламента ние категорично няма да подкрепяме правителство на ГЕРБ и ДПС и техните патерици, нито ще управляваме с тях. Това коментира председателят на Гражданската платформа „Изправи се.БГ“ Мая Манолова по повод решението на ЦИК  да регистрира коалицията „Изправи се! Мутри вън!“, с която „Изправи се.БГ“ и Отровното трио ще се явят на предстоящите парламентарни избори.
„За“ гласуваха 14 от членовете на ЦИК, а двама бяха „против“.

Предупредихме ЦИК да не изпълнява функцията на камшик в ръцете на ГЕРБ срещу политическите опоненти на властта, заяви Манолова.

Нашата платформа „Изправи се! Мутри вън!“ е платформа за политическо представителство на обикновените хора. През нея именно обикновените граждани ще могат да влязат в парламента. Пред скоби слагаме увеличаването на доходите на работещите хора, като първата стъпка ще е освобождаването от 10 % данък на всички доходи до 650 лв., незабавно преизчисляване на пенсиите, за което Борисов не намери време и политическа воля 11 години и мерки за подкрепа на засегнатите фирми, за да запазят работните места. Излизаме пред гражданите с нашия План за неотложна подкрепа на обикновените хора и малките и средни фирми, каза още тя.

Утре в Стара Загора тя ще представи кандидата на коалицията за кмет на община Мъглиж, който се изправя срещу кандидатите на ГЕРБ и БСП.

Припомняме, че във вторник, на 9 февруари, Манолова и Отровното трио внесоха 5507 подписа за регистрация на коалицията. Коалицията ще се яви с регистрацията на партиите Движение България на гражданите, Движение 21 и Единна народна партия.

Снимка: Булфото

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!