София 34 °C
Велико Търново 35 °C
Пловдив 37 °C
Варна 30 °C
Бургас 30 °C
Начало Новини Предавания На живо

Марков: Не може да продължим на здраво без незабавен съд и без падане на глави

Коментар във Фейсбук

Марков: Не може да продължим на здраво без незабавен съд и без падане на глави

Коментар във Фейсбук

46 сVox Populi 5112


Европейската комисия и партията ЕНП компрометираха демокрацията и върховенството на закона с подкрепата си към дългогодишно мафиотско управление, в лицето на един болен човек. И като заговори самият той за компетентност, нека си припомним, че ББ е калинка в системата за държавно управление. Напълно са разбираеми вече продължаващите разговори между агент Буда и агент Гоце, който пък подписа с лекота указа за противозаконното назначаване на бандит на поста главен секретар на МВР. С всички видове благодарности и ангажименти след това. Последиците ги виждате сами! Това написа експертът по национална сигурност Николай Марков във Фейсбук.

Системата за национална сигурност беше заразена с вирус, пуснат от ръката на самия тогавашен президент и за следващите дълги години държавата се разболя от вирусна и бактариална инфекция с редица фатални последствия. До днес.Това е кратката история на заболяването. Минаха, обаче, дълги години на беззоконие и грабеж, през които много криминални лица станаха изключително богати и съответно - влиятелни. Най-безкруполните от тях не са в публичното пространство и от там идват много невидими проблеми. Трудно решими от лица с обикновени психики.

ББ е полуграмотен и некомпетентен човек. Заобиколен е от напълно измислени лица, повечето от тях калинки с водач калинчо. Допотопни, архаични и примитивни същества, посветени да задоволяват най-низките страсти на един болен човек с тежки психически, емоционални и престъпни зависимости. Класически аутсайдер.

ЕС се издъни с политиките си в България! Постави на тежко изпитание целия български народ. В тази игра на смърт загинаха милиони невинни души, погубени от невежество и некомпетентност - професионална и политическа. Цинизъм, който увлече всички политически субекти в България и ги компрометира като част от този престъпен сценарий. Днес сме пред поредна национална катастрофа! И в безпътица. Не може да продължим на здраво без незабавен съд и без падане на глави. Много глави, на основни играчи и техните съучастници. Само така се побеждава мафия! Здраво общество се прави само с върховенство на закона и нищо друго. Затова призовавам за здрав разум...

СЪД, НЕЗАБАВЕН СЪД.