София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - разкъсана облачност Пловдив 27 °C Пловдив 27°C - предимно ясно Варна 17 °C Варна 17°C - разкъсана облачност Бургас 19 °C Бургас 19°C - предимно ясно

Мартин Димитров: Бих предложил ДБ да не излъчва министри в бъдещия кабинет

"Министрите трябва да са притеснени, когато идват на парламентарен контрол"
2 мПолитика 649 Мирослав Митков

"Моделът на свръхконцентрация на власт не е добър, това провали ГЕРБ. В мандата на партията парламентът беше без никакво значение. Властта трябва да се върне в НС. Министрите трябва да са притеснени, когато идват на парламентарен контрол". Това каза по Nova News Мартин Димитров от "Демократична България".

Той каза още, че би предложил "Демократична България" да не излъчва министри в бъдещия кабинет. "Ние трябва да сме коректив, това е полезната роля на коалицията", заяви Димитров.

Относно предстоящите зимни месеци той заяви, че хората трябва да бъдат спокойни, защото има средства за компенсации за високите цени на тока.

"Външен дълг трябва да се вземе, което не е страшно, ако не се прекалява. Има конкретни мерки за подпомагане на бизнеса. 60/40 ще действа до края на пандемията. До момента съм доволен от това, което Кирил Петков свърши", коментира още Мартин Димитров.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!