София 30 °C
Велико Търново 31 °C
Пловдив 33 °C
Варна 26 °C
Бургас 26 °C
Начало Новини Предавания На живо

Медали за полицаите отличени с най-високи умения

Събитието е част от честванията за 140 годиниот създаването на МВР
пропускане

Медали за полицаите отличени с най-високи умения

Събитието е част от честванията за 140 годиниот създаването на МВР

12 месецаОбщество 17 Боряна Райчева


Министърът на вътрешните работи Младен Маринов награди служители на МВР за проявен висок професионализъм. Той отбеляза, че е чест да връчи награди за проявен професионализъм при разкриването и неутрализирането на организираната престъпна група, извършвала телефонни измами на територията на страната.

За разбиване на организирана престъпна група, тормозела в продължение на години обществото наградиха Златка Падинкова и инспектор Ивайло Стойчев. В знак на признателност към оказаната конкретна помощ на МВР в проведените действия по операцията. Министър Маринов връчи на Атанас Добрев - гл. изпълнителен директор на БТК, почетен медал на МВР. Той се обърна Служителите на мобилния оператор ни оказаха изключително съдействие.

Министър Маринов заяви, че разкриването на престъпната схема е нагледен пример и доказателство как заедно можем да бъдем ефективни в противодействието на престъпността и изрази увереност това сътрудничество да продължи в бъдеще в името на обществото.

За доброто планиране и реализиране на Апостолическото посещение на Папа Франциск у нас, вътрешния министър отличи с почетно отличие "За доблест и заслуги" - I степен заместник - директорът на ГДНП ст. комисар Тодор Гребенаров, а ст.комисар Атанас Илков - директор на ОДМВР-Пловдив и ст. комисар Антон Златанов - зам.-директор на СДВР - с почетно отличие "За доблест и нзаслуги" - III степен.