София 11 °C София 11°C - ясно небе Велико Търново 16 °C Велико Търново 16°C - ясно небе Пловдив 14 °C Пловдив 14°C - ясно небе Варна 16 °C Варна 16°C - ясно небе Бургас 15 °C Бургас 15°C - предимно ясно

Мика Зайкова: Бойко Борисов не се съобразяваше нито с парламент, нито с Конституция

"Избрах „Има такъв народ“ защото харесвам младите и умни хора"

"Много се надявам колегите да се съобразяват в коя сграда се намират. Колегите от ГЕРБ не са невъзпитани, просто такава им е поръката, да саботират работата на парламента". Това коментира депутатът от Има такъв народ Мика Зайкова. 

"Да стоиш 10 години на власт и да си самодържец… Бойко Борисов не се съобразяваше нито с парламент, нито с Конституция… и изведнъж някой да ти вземе кокала от устата", заяви още Зайкова.

"Кой ви е казал, че избират Бойко Борисов? Да е жив и здрав проф. Михаил Константинов. Повече няма да говоря. Изборните протоколи са ги направили много сложен, за да има грешки", посочи най-възрастният народен представител. 

"Избрах „Има такъв народ“ защото харесвам младите и умни хора. Те ми предложиха, в началото аз не исках, но после приех, защото искам да помогна".

Тя коментира, че планът на ГЕРБ е 394 страници и тя има два дни да го прочете. А в първия вариант е липсвала въобще думата „реформа“.

 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!