София 8 °C София 8°C - предимно облачно Велико Търново 11 °C Велико Търново 11°C - предимно облачно Пловдив 14 °C Пловдив 14°C - разкъсана облачност Варна 13 °C Варна 13°C - ясно небе Бургас 15 °C Бургас 15°C - предимно ясно

МОМЕНТНА СНИМКА ОТ ТЕРИТОРИЯТА

Коментар на Елена Гунчева
6 сVox Populi 574

Над една държава колкото една човешка длан тези дни се излива злоба и простотия колкото за цяла вселена. Вторачени в личните си пристрастия и интереси, отказваме да видим общата картина и отказваме поне веднъж да се почувстваме част от този народ. Народ от егоистични и нарцистични елементи в едната си част. И друга част, която се опитва да се справи с първата.
Да погледнем снимка от територията:
Ново увеличение на тока се предлага през лятото. Защото просперираме, нъл тъй? Като няма да ходим на кръчми, всички пари да ги дадем на чуждите монополисти, да могат да си вземат заплати от десетки хиляди.
Ресторант в Пловдив дължи 30 000 лева наем на общината, а тя ги преследва като империалисти, нищо, че не са работили и две седмици през тази година. Важното е за чиновниците да има пари за заплати.
Нови спортни зали в градове без болници и дори аптеки. Здрав дух в здраво тяло, нали? Тичкайте за здраве, болници и лекари не ни трябват!
България се разпродава - армията се е превърнала в агенция за недвижими имоти, патрЕотите ударно продават българското гражданство, а правителството продава робския ни труд на чужди инвеститори.
Възрастни хора ровят в кофите за боклук, за да се нахранят, а наоколо е налепено с плакати на политици, като всеки плакат струва колкото храната на бедните за един ден.
Хора се самоубиват от мизерия, а премиерът хвърля милиони, за психотерапията си с джипката и твърди, че просперираме....
България, първи април, лето Господне 2021 година! Последни дни от Акълолипсиса! Ако искате това да продължава, не мислете, не гласувайте и си продавайте гласовете!
Аз не искам!
Елена Гунчева

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!