Начало Новини Предавания На живо

Мъж заплаши да взриви къщата си с газова бутилка след семеен скандал

Драмата се разиграла във вторник около 14,40 ч. в Димитровград
15 мКрими 266 Натали Иванова

Семейният скандал се разиграл във вторник около 14,40 ч. в Димитровград. Драмата прераснала в заплахи от разгневен 52-годишен мъж. Той се канил да взриви себе си, жилището и жена си с газова бутилка.

Във вторник около 14.40 ч. в полицията получили сигнал за семейна драма, когато автопатрулът пристигнал на място установил, че разпрата е между 52-годишен мъж и неговата 50-годишна съпруга.

При пристигането на униформените, мъжът започнал да развива вентила на газова бутилка със запалка в ръка и заплашвал да взриви всичко около него. След преговори с полицейските служители, побеснелият мъж оставил бутилката, хвърлил запалката и се предал. Според съседи скандалът станал заради ревност.

Мъжът е задържан за 24 часа в ареста. Полицаите претърсили жилището, където се разиграла семейната драма.В пристройка към къщата бил открит тайник в дървената облицовка на стената. От него полицаите измъкнали гладкоцевна пушка 12 калибър  и 52 патрона за нея. Собственикът не притежавал разрешително за ловното оръжие и боеприпасите.