София 8 °C София 8°C - предимно облачно Велико Търново 11 °C Велико Търново 11°C - предимно облачно Пловдив 14 °C Пловдив 14°C - разкъсана облачност Варна 13 °C Варна 13°C - ясно небе Бургас 15 °C Бургас 15°C - предимно ясно

Нидал Алгафари: Представям си изявленията на победителите от изборите

Коментар на писателя във Фейсбук
23 сVox Populi 403

Писателят и политически ПР Нидал Алгафари направи коментар относно предстоящите парламентарни избори в страната на 4 април. 
 
Общественикът изрази своята позиция на личния си профил във Фейсбук. Той сподели, че си представя изявленията на победителите от изборите.
 
Ето какво написа Нидал Алгафари:
 
"Приятели,
представям си изявленията на 05.04.2021 на победителите в предизборната кампания.
Победихме, въпреки мръсната война на компромати, протести на шепа младежи и блокирането на София, ние отново сме първа политическа сила. Хората повярваха в нас, че работим, работим и пак работим.
Победихме въпреки изправянето на целия държавен и административен потенциал срещу единствената реална опозиция. Ние успяхме да стигнем до хората и да ги убедим в грижата ни за тях. Общо гласувалите срещу статуквото са повече и това е победа не само за нас, а за всички българи.
Победихме въпреки грозните провокации и езика на омразата. От много избори не сме достигали толкова много гласоподаватели, дали доверието си за рестартиране на държавността.
Победихме, въпреки, че не участвахме в дебати и празнодумие. Още на първите избори на които участваме, постигнахме резултат, за който много от партиите на статуквото, само може да мечтаят.
Победихме, патериците на корупцията, шкафчетата със злато и пачки с евро. Победихме заиграването с лекарствата и горивата. Победата е за всички, който в дъжд и студ клатеха трона на мафията.
Все още чакаме окончателните резултати, но знаем, че ослабихме мутрите и те са в миналото. Това е нашата победа, въпреки машинациите, хаоса, фалшификациите и купуването на гласове.
Дали ще се изненадаме от признание, че някой не е спечелил?"

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!