София 18 °C София 18°C - предимно облачно Велико Търново 19 °C Велико Търново 19°C - ясно небе Пловдив 21 °C Пловдив 21°C - предимно ясно Варна 23 °C Варна 23°C - ясно небе Бургас 22 °C Бургас 22°C - слаб дъжд

Никона Травел предлага обиколна екскурзия на Колумбия

Екваториалните гори, ароматното кафе, пъстротата на живота и пейзажите и най-голямата златна колекция от древността в Амерките привличат в страната туристи от цял свят


Славата на Колумбия у нас за съжаление е и стара, и напълно незаслужена, защото отдавна в южноамериканската страна кокаинът и наркобандите са заменени с пъстрота, пачанга и туристи от цял свят, които пътуват до там. Неслучайно бързо се превръща в любима дестинация на всички, които са я посетили. Ако искате да обиколите страната, да видите местата, които заслужават най-голямо внимание и да опитате вкусовете на живота, храната и ароматното местно кафе, то спокойно можете да се доверите на туроператора Никона Травел, който вече над 30 години предлага екзотични, перфектно организирани и незабравими пътешествия на клиентите си.

Програмата за Колумбия не прави изключение. Ако я изберете, ще имате шанса да видите най-голямото златно съкровище на Америките от доколумбовия период, да се запознаете с Богота и нейните съкровища, легенди, история и велики художници, да се насладите на зелените хълмове на Андите с чаша от най-ароматното кафе в света, да видите как наследството на Ескобар в Меделин е заменено от младежките закачки в арт квартала на града, да се снимате пред местни къщи, които като че ли хвърлят ръкавица на природата кой ще сътвори по-ярки и красиви цветове и контрасти, ще се срещнете с местни рибари и ще се „загубите“ в улиците на Картахена. Или ще съберете тен край кораловите рифове върху белите пясъци на остров Росарио, ще се снимате пред уникалната катедрала от сол в Сипакира, преди да осъзнаете неусетно, че Колумбия се е врязала завинаги в сърцето ви.

 

 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!