София 23 °C София 23°C - предимно ясно Велико Търново 22 °C Велико Търново 22°C - облачно Пловдив 25 °C Пловдив 25°C - предимно облачно Варна 27 °C Варна 27°C - разкъсана облачност Бургас 27 °C Бургас 27°C - разкъсана облачност

НОВА ИНФОРМАЦИЯ: Къро и убитият Анджело Димов са имали един и същ адрес в ЮАР

Това било директна връзка между двамата

7 мОбщество 2791

Нова връзка между убийството на Красимир Каменов-Къро и това на Анджело Димов и съпругата му Незабравка Пеева на 12 февруари 2018 г., разкри dailymaverick.co.za, цитирани от "24 часа".

Адресът в предградието на Кейптаун - Бергвиет, който е даден от Димов през 2015 г. съвпада точно с този, предоставен на властите от Къро през 2019 г.

Това било директна връзка между двамата. Димов бе разстрелян по подобен на Къро начин по времето, когато бе разследван за фалшифициране на банкови карти.

От посолството на България в Претория са обяснили за медията, че Къро живее в Република Южна Африка от 2008 г. и пътува с паспорт на собственото си име.

Красимир Каменов, известен като Къро, бе застрелян заедно със съпругата си и още двама души на 25 май в дома си в Кейптаун. 

Властите са уведомени на 6 април, че той е издирван с червена бюлетина на Интерпол. У нас прокуратурата обяви за това на 21 април.