София 11 °C
Велико Търново 12 °C
Пловдив 13 °C
Варна 16 °C
Бургас 18 °C
Начало Новини Предавания На живо

Папазов: Три месеца никой от "Левски" не се обади на Божков. Не заслужаваше ли да го попитат как е?

"Силно съм огорчен, че някой смята, че мога да бъде параван или подлога"

Папазов: Три месеца никой от "Левски" не се обади на Божков. Не заслужаваше ли да го попитат как е?

"Силно съм огорчен, че някой смята, че мога да бъде параван или подлога"

9 дниСпортни 44 Боряна Райчева


Към този момент по документи "Левски" е собственост на Георги Попов. Акциите ще бъдат изпратени и няма да се възпрепятства възстановяването на клуба. Васил Божков няма възможност да финансира клуба, както досега безупречно го е правил. Акциите на "Левски" ще бъдат у мен. Това заяви Тити Папазов пред bTV. 

През последните два месеца аз бях лостът за спасяването на "Левски". Имам самочувствието на човек с най-продължителното пребиваване в българския спорт, Коментира баскетболният треньор. 

Извадихме кестените от огъня. Към вчерашна дата всички говореха, че "Левски" няма да го има. Но вече е направена първата стъпка за спасяването му. За съжаление водещи са парите, а при каузите моралът. "Левски" заживя своя катарзис. Ще бъде първият български клуб с нов начин на мислене и на финансиране. Това ще бъде футболният клуб на морала, убеден е Папазов. 

Не знам дали с поведението да носим името на най-моралния човек, който познава историята ни. Ако искаме да носим името на Апостола, трябва да станем морални. Само двама души досега не са биваи оплюти. Бог спаси Владо Грашнов и господин Божков. Три месеца никой от "Левски" не се беше обаждал на Божков. Дали не заслужаваше да го попитат как е? Страхът е най-страшното в нашия живот. 

Силно съм огорчен, че някой смята, че мога да бъде параван или подлога. Оттук нататък, кой ще дава парите, е моя отговорност. "Лукойл" не може да спонсорира "Левски". Няма как и братя Найденови да спонсорират отбора. В този живот трябва морал, категоричен е още треньорът.