София 32 °C София 32°C - ясно небе Велико Търново 33 °C Велико Търново 33°C - предимно ясно Пловдив 36 °C Пловдив 36°C - разкъсана облачност Варна 28 °C Варна 28°C - ясно небе Бургас 29 °C Бургас 29°C - предимно ясно

ПАСКОВ: БЪЛГАРИЯ ОТДАВНА Е ОБЕЩАНА НА ТУРЦИЯ

ПОЛИТИЧЕСКИЯТ АНАЛИЗАТОР КОМЕНТИРА ПОСЕЩЕНИЕТО НА ВИКТОРИЯ НЮЛАНД У НАС
5 годиниПолитика 35 Боряна Райчева

Посещението на помощник-държавния секретар на САЩ Виктория Нюланд у нас е признак за статута на страната ни пред Америка. Това заяви политическият анализатор Пламен Пасков в предаването „Делници“ на телевизия Евроком.
Пасков смята визитата на Нюланд за показателна, тъй като по негови думи тя е "чиновник", който би следвало да бъде посрещнат от помощник на външния ни министър Даниел Митов, а не от премиера Бойко Борисов и хора с високи позиции в държавата. Пасков нарече срещата между Нюланд и Борисов "поредното унижение".
"Когато козируваме на Нюланд – това е признание за подчинение, диктатура и т.н.", допълни още Пасков. Според него целта на посещението на Нюланд не е добра за България. "Истинската задача на Нюланд е да бъде вестоносец, и надзорник", добави още той.

По думи на Пасков, след официалното посещение, можем да очакваме единствено пришпорване на унищожението на държавата, и армията ни.
Политическият анализатор беше категоричен, че страната ни е обещана на Турция, а дали процесът ще е поетапен – област по област, или ще бъдем „изядени наведнъж“, е въпрос на процес. "На България се гледа като на мръвка, а не като на субект, с когото на масата можеш да преговаряш, който е в състояние да гони националните си интереси."

Според Пасков между средата на 2015 и 2016 г. ще настъпи началото на геополитическата титанична развръзка, и изостряне на големите международни събития, а България стои на пътя на тези събития. Политическият анализатор отбеляза, че в Турция се заражда Кюрдистан. Друга от причините е факта, че Турция ще търпи големи икономически загуби заради ТПТИ – загуби, за които ще поиска компенсация. По думи на Пасков България е в „смъртна опасност“ и ако хората не го разберат, няма да можем да избягаме от нея.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!